Figyelem: új blog!!!

26d.png 

Azt nem tudom, hogy a Kisbolygóval mi lesz, de azt tudom, hogy van egy új blogom, mellyel hosszú kitérő után visszakanyarodtam a blog.hu-ra. Aki érdeklődő, keresse fel nyugodtan: www.leonidaszjegyzetei.blog.hu

Friss topikok

  • mandulazöld (törölt): Nem is szeretnèlek bántani ès nem is lenne mièrt. Nem elhagynira gondoltam, hanem nem írni mindig... (2016.03.23. 19:51) Két kérdés
  • Petitprince: @mandulazöld: Érik az ember? Jaj, rosszul írtam, de buta vagyok! Érik az eper? Hát, ez fantasztiku... (2016.01.04. 17:52) Akkor szeress!
  • Petitprince: @mandulazöld: És pont ezért kell elfogadni és átélni egészen a jövőben érkező fájdalmakat és a jöv... (2015.09.23. 06:28) Napocska képe - Padon ül ő
  • Spygame: Ez nem semmi . Rendőrök nem zaklattak a főúton? Én is tervezek idén egy hasonlót csak Kisvárdáról :) (2014.03.23. 18:21) Budapest-Nyíregyháza kerékpárral
  • Petitprince: @Kürtös: Nagyon is sok köze van hozzá. Rengeteg hasonló írás jelenik meg különböző fórumokon, és l... (2013.03.26. 12:25) Keresni, keresni, keresni

Linkblog

Kvíz kérdések

2017.12.13. 04:00 Petitprince

Hogy hívják a hétfői kocsmakvíz győztes csapatának azt a tagját, aki a vetélkedő egész ideje alatt kék polár mellényt viselt?

Hány pont előnnyel nyerte meg a csapata az eheti kvízjátékot? (Segítség: ha ezt számot megszorzod az előző kérdésre adott válaszban szereplő személy években kifejezett életkorával, megkapod, hogy egy nevezetes sanzon egy nevezetes cd-n hányadik az azon felhangzó zeneszámok sorában)

Milyen madárról szól az a vers, amelynek a téli időjárási körülmények között tanúsított viselkedését szemlélve egy költőnőben kétségek támadtak az illető madár józan ítélőképessége felől?

Nevezz meg két olyan égitestet, amely kapcsolatba hozható Nyíregyháza legfurcsább párkapcsolatában élő két személy történetével!

Ha egy szerelmes pár egyik tagja kilenc év alatt kilencezer blogbejegyzést ír a kedvesének, akkor hány szerelmes pár kell ahhoz, hogy 27 év alatt 81 ezer blogbejegyzés szülessen?

Az utolsó cári család nagyon szerethető, ám mégis fiatalon lemészárolt lánygyermekei (talán mondanom sem kell, hogy közülük a legfiatalabbikat Anasztáziának hívták - once upon a December) egy frappáns szójátékkal kifejezhető szempont szerint az én ellenpontjaimnak tekinthetők. Melyik ez a szempont?

Mit kapsz akkor, ha az utcád nevének betűit egy kicsit megkevered, illetve az egyikről az ékezetet is eltávolítod? (Na azzal ékesítsd fel az arcodat napjában sokszor! És fordítsd felém, hogy gyönyörködhessek benne az életem utolsó pillanatáig, mert Te is akkor jársz a legjobban :-)!


A megfejtéseket úgy tudod ellenőrizni, hogy a kék sávokat az egér kurzort mozgatva és közben az egérgombot nyomva tartva kijelölöd:

1. Gyuri

2. 0,2 (0,2 x 55 = 11)

3. Veréb - Veréb! Elment az eszed?

4. 3 szerelmes párra van szükség ahhoz, hogy 27 év alatt 81 ezer blogbejegyzés szülessen

5. Nap, kisbolygó (egy jó válasz fél pont, napocska is elfogadható)

6. Ők nagyhercegnők voltak, miközben én kis herceg vagyok :-)!

7. Mosoly

 
Értékelés:

6 vagy 7 jó válasz: Gratulálok, kiváló, készen állsz arra, hogy az életedet megoszd azzal, aki Téged a legjobban szeret

4 vagy 5 jó válasz: Nem rossz, elértél a személyiségfejlődés egy bizonyos fokára, de ezen a ponton már nem tanácsos további szólózásban gondolkodni

3 vagy kevesebb jó válasz: Hát ez borzasztó, sürgősen telefonálj a szerelmednek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisbolygo.blog.hu/api/trackback/id/tr6113474693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása